This is an example of a HTML caption with a link.
a
Info

O firmi
Firma Efekt Komerc Dizajn je osnovana 1990. godine u Sarajevu gdje je počela sa proizvodnjom sistema za zaštitu od sunca.

Preko 15 godina uspješnog poslovanja dovelo je do otvaranja novog proizvodnog pogona i dva nova salona u ulicama Hiseta 5 i Branilaca Sarajeva 1 u Sarajevu.

Trenutno brojimo oko 20 zaposlenih sa preko 1000 kvadratnih metara proizvodnog i izložbenog prostora. Kao rezultat pažljive analize tržišta koriste se najmoderniji materijali i tehnologija. Naši dizajneri mogu da osmisle svaki dio kao i cijeli sistem zahvaljujući najnovijoj tehnologiji.

a

a
Široka mreža naših saradnika i izvođača omogućava nam da budemo prisutni na teritoriji cijele BiH. Na taj način uvjeravamo naše kupce u kvalitet naših proizvoda i usluga. Naša poslovna politika je usmjerena ka tržištu Crne Gore i Hrvatske. Naš kvalitet potvrđuje opremljenost mnogih reprezentativnih stambenih i poslovnih objekata širom BiH.

a
Ono što nas izdvaja od ostalih je pored proizvodnje alu žaluzina, trakastih zavjesa i tendi je to da smo ponudili tržištu nove i vrhunske proizvode za zaštitu od sunca alu vanjske žaluzine 80cm kojima se može upravljati na daljinski pogon i posebnom šemom programiranja, kao i screen roletne sa mogućnošću montaže unutra i van prostora na ručni el. pogon sa daljinskim upravljanjem čiji materijali štite od UV zračenja i topline ujedno omogućavajući vam dovoljno svjetlosti u vašem prostoru.

a
Također jedan od noviteta našeg proizvodnog programa je i novi tip unutrašnjih žaluzina ISO čija se rotacija i podizanje vrši pomoću lančića. One su namjenjene montiranju na alu i pvc stolariju. Novi proizvod je i naš patent broj BAP01709, ugradnja žaluzina 16mm u termopan staklo koji je našao primjenu u mnogim reprezentativnim stambenim objektima.

a
Također proizvodimo mnoge vrste roletni, austrijskih i markizet zavjesa sa velikim izborom materijala i dezena.

Pozivamo vas da nas posjetite i uz naš savjet odaberete ono što je najbolje za vaš dom.
Vanjska zaštita od suncaUnutrašnja zaštita od suncaTende

 
a